Искам да помоля някой, който стои близо до Каракачанов, да му кажа любезно, че го молим да се скрие вдън земя. Моля!

Искам да помоля някой, който стои близо до Каракачанов, да му кажа любезно, че го молим да се скрие вдън земя. Моля!

Искам да помоля някой, който стои близо до Каракачанов, да му кажа любезно, че го молим да се скрие вдън земя. Моля!

Не само защото стана охранения пудел на един международен престъпник и го легитимира денонощно като политик.

Това предателство към род и родина е ясно на всички и ще си понесе отговорността когато удари часът на истината.
––––––––––––––––––––––––
Идва ми много в повече, обаче, да слушам денонощните му бълнувания по темата как той, патриотът, е възродил или допринесъл с нещо за възраждането на българската армия.

Не само защото това твърдение всъщност е точно обратното, а и защото няма как да се случи. Това е завинаги продадена кауза!
––––––––––––––––––––––––
Няма да обсъждам като истински българки офицер как ми звучат болните фантазии за 40 годишните войници, които щели да ни бранят.

Може би ако сме в Балканската или Междусъюзническата войни да свършат това-онова, но в съвременните воини подобни екземпляри са археология. Освен това, да пребоядисваш руските зилове и танкове, както и да им поставяш лазерни прицели е равно на онова, което вършеха обикновени 18 годишни войници и старшини, когато аз бях курсант.

Е, не срещу много насочени милиони по техни сметки в офшорки, а напълно безплатно. Заради воински дълг. Ремонтът пък на 50 годишни руски самолети в Русия се извършваше всеки ден, при това не на някакви си 6 броя, а на цели ескадрили, които бяха умишлено нарязани за скрап с почти пълнокръвен летателен ресурс. Пак със съдействието на крадливи, подли и услужливи навън политици.

И най-важното!

Премахнете стомаха за 14 дни с този изпитан метод

Когато другарят Каракачанов, който вероятно не е ходил войник, но е стоял прав под кухненската си маса вкъщи, България експлоатираше истинско ядрено оръжие от най-висок тактически и стратегически клас, БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ беше истинска и силна, повече от турската и гръцката взети заедно и членки на НАТО.

Нашият днешен и много смешен псевдо патриот не ги знае тези работи, но тогава имахме и цяла секретна ескадрила, напълно оборудвана и готова за незабавна ядрена война срещу всеки враг. Недостижима. Тя беше единствената в Европа такава и само САЩ имаха подобна военна част от свръхзвуковия спектър.

Каракачанов, Борисов и компания: Идите нахуй, ублюдки !

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.