В каква каша ни забърка прехваления ви Борисов, дето бил с най-голям рейтинг!

Войната е на прага ни, Русия започва да вика запаса на военни сборове.

Ще стане мазало. Борисов ще се окаже в ролята на председател на съюз, обявил война на Русия заради англо-американските петролни апетити към Сибир и Сирия.

Нашата пачавра във външно трябва веднагически да бъде махната от там и да бъде сложен БЪЛГАРИН, необвързан със Сорос и Отворено общество, за министър на външните работи. Каракачанов и той се ще се окаже в интересно положение.

Сега обаче в най-голяма степен всичко ще зависи от Президента Радев.

Направо не искам да съм на мястото на тия последните двама. Да се надяваме, че ще удържат на натиска, но американските бази у нас не зависят нито от тяхната воля, нито от техните решения. Жална ни майка! В каква каша ни забърка прехваления ви Борисов, дето бил с най-голям рейтинг!

Снощи пак при Соловьов казаха, че приказката с „братушките“ е вече в миналото. И нормално – не може от наша територия да се обстрелва Русия, а ние да излезем сухи от помията, в която ни натика жалкият ни, продажен политически елит!

Нямало било алтернатива на Бойко. ….Абе, този няма да умре спокоен в леглото си, при задаващия се световен ураган…. / Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.