Как да вземе да се случи така, че и тримата видни деятели, които уличават президента Радев в корупция, са обвиняеми и подсъдими

Как да вземе да се случи така, че и тримата видни деятели, които уличават президента Радев в корупция, са обвиняеми и подсъдими Пълно е със случайности покрай нас!

Как да вземе да се случи така, че и тримата видни деятели, които уличават президента Радев в корупция, са обвиняеми и подсъдими – понастоящем или в миналото, и то в качеството си на силови министри, а не на обикновени хайдуци например, и то не по едно дело, да кажем, ами по няколко:

Ноев (2), Ненчев (3) , Цветанов (4).

Слава на българското правосъдие – слава! – да се свети името му барабар с прокуратурата и съда!

Ако Ноев, Ненчев и Цветанов не бяха в телевизора, а в затвора сега, кой щеше да ни бори корупцията на нас?!

И как щяхме тая сутрин да се събудим ориентирани, без да чуем двете мисли на д.н.* Ноев по БиТиВи?

Мисъл 1-ва: Генералите Радев, Нешев и Боцев са взели „порочно решение“ да се купят нови самолети вместо секънд хенд, тъй като – забележете! – военните пилоти в „умните държави“ си летят денонощно на стари и не щат да чуят за нови даже.

Мисъл 2-ра: Борисов е направил от порочното решение сделка, защото не го е чел, ама не го е чел, защото е „мъжкар“, а не защото е в „конфликт на интереси“ като Радев.

Слава, слава на такива мислители! А Бойко спи ли? Защо се бави да вземе и д.н. Ноев в командата си? Д.н.

Цветанов не е слънце да огрее навсякъде, все пак, те с подсъдимия Ненчев се допълваха доскоро прекрасно, не е ли така?
* Д.н. – Доказано Невинен (от прокуратурата или съда)

Анна Заркова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.