Каракачанов грабна „Калашников“ и го изпразни, а после възседна зенитна установка и стана страшно! СНИМКИ

Каракачанов грабна „Калашников“ и го изпразни, а после възседна зенитна установка и стана страшно! СНИМКИ

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов изпразни цял “Калашников”.

Вицепремиерът изстреля лично по една серия със 7.62-милиметрова картечница и с 23-милиметрова зенитна установка, пише „Монитор“.

На полигона край шуменското село Марково военният министър наблюдава демонстративни стрелби и практическия държавен изпит по „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво – полева артилерия” на курсанти-випускници от факултет „Артилерия, ПВО и КИС” на Националния военен университет „Васил Левски.

Каракачанов не се сдържа и грабна картечницата, за да опресни военните си умения. Заедно с него на артилерийския полигон в Марково беше и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

Артилерийският полигон е четвъртият по големина в България и е изграден през 1973 година. Той дава възможност за провеждане на тактически учения с бойни стрелби с механизиран батальон и изпълнение на огневи задачи от артиленията на една механизирана или артилерийска бригада.

Традиционно веднъж или два пъти в годината в Марково има демонстративни стрелби, на които се допускат и цивилни зрители. / lupa.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.