КИРИЛ СТАМЕНОВ: ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ !

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ !


Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов!
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ !
След като македонците нахлуха в техния парламент и напомниха на депутатите си които те са назначили, показаха им кой е шефа, с кого трябва да се съобразяват и за кого да работят и служат, нашите политически мижитурки и медии, нададоха вой до небесата колко недемократично и грозно е поведението на македонските граждани нахлули в парламента за да защитят националната си идентичност, държавния си суверинитет от тези на които те са дали доверието си и са ги изпратили там за защита точно на тези национални интереси!

Не бивало така, не е демократично, не е съобразено с европейските ценности и т.н.?!
Бойко Борисов и той се изтъпанчи по медиите да упреква македонския народ и да се бърка в техните вътрешни, македонски работи.
Сещате ли се защо?

От страх, от голям страх, защото много добре знае какви ги вършат той и шайката му, как предават всеки ден и час България и българските национални интереси и суверинитет!
И кой е Борисов за да си позволява да дава акъл на един народ, признат първо от нас след отделянето му от Югославия за самостоятелна и суверенна държава?
Това си е тяхна, вътрешна работа, Борисов,ти си гледай какви ги вършите вие в нашата държава, не се плашете толкова! КИРИЛ СТАМЕНОВ СТЕФАН ПРОЙНОВ

Ние не сме македонци, ние сме българи и като ни падне пердето, а то скоро ще падне с вашата продажна, антибългарска политика, няма да нахлуваме в парламента и МС да ви раздаваме шамари.
Ние сме българи и много малко остава да ви отвеем като ланския сняг, много малко…
Спрете се с вашата антибългарска политика, изгонете от българския паламент незаконните етнически партии, спрете да манипулирате българите по всички медии с разни еврогейски ценности, да показвате разни турски мекерета които ни обясняват, че България не принадлежи на Европа, а на Османската империя, спрете да продавате за жълти стотинки българската земя, да фалшифицирате историята на българите, да ни превръщате в роби в собствената ни държава на чужди господари и капитали!
Спрете новините по държавната телевизия БНТ на турски език. Съобразявайте се с основния закон в държавата – българската Конституция, защото лошо ви се пише …
Спрете се, бе!

Спрете се защото търпението ни свърши и много малко остана да покажем на цял свят,че в България живеят българи, наследници на славни владетели на велика европейска държава, българи на които малко им остана да покажат на света какво прави българския лъв когато спре да се излежава и се ядоса!
Живи ще ви изпапка този лъв, така ще ви изпапка, че и кокали няма да остави от вас предатели и продажни копелета, продаващи и предаващи вече десетилетия Родината ни!
Стига толкова.

Стига, защото това което направиха македонците ще ви се види като детско анимационно забавно филмче!
Такъв филм ще ви покажем, че свят ще ви се завие …
Вденахте ли, а?

Ние от bulnews.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.