Когато Слави излезе на площадът няма да има пощада!

Когато Слави излезе на площадът няма да има пощада! Когато Слави Трифонов излезе на площадът и запее, когато душите ни се възпалят, а духът напира оставка няма да има пощада.

Слави Трифонов е подценяван и това е най-силното му оръжие. Засега социологическите агенции го нареждат трети след Румен Радев, Бойко Борисов-ГЕРБ, но всички забравят заспалият Български дух, който само Слави Трифонов може да събуди!

Онези млади хора, които бяха и са на площадите очакват своят пълководец, очакват Слави Трифонов да запее:

”Не ви ли омръзна да живеете в такава държава”?

Политическата хунта узурпирала властта тръпне в страх, че един многохиляден концерт може да прерасне в една народоосвободителна гражданска вълна, която да помете статуквото и да изхвърлим всички заедно боклука от властта.

Страх ги е, че когато Слави излезе на площада няма да има пощада, а народът точно това иска промяна радикална, защото времето го налага.

Живеем в радикални времена и времето е в нас и ние сме във времето, то нас преобръща и ние него. Време да изхвърлим боклука от властта заедно!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.