Колкото и да са неграмотни във властта, те все пак усещат опасността. Борисов пада до дни

В момента властта прави всичко възможно, за да попречи на българите да гласуват свободно, да има електронно гласуване.

Прави се всичко възможно българите в чужбина да бъдат изолирани от гласуването.

Колкото и да са неграмотни голяма част от властниците в момента, те все пак имат сетива за опасността. Те са като животни в дива гора и знаят, че опасността ги дебне оттам. И понеже техният ресурс е изчерпан до такава степен, че те са уюзвими вече и от най-малкото нещо. Освен това те допускат такива грешки, че вече се простралват всеки ден по няколко пъти в краката. Имам предвид абсолютно неадекватно поведение, неадекватни изрази.

Това коментира в ефира на 7/8 тв журналистът Огнян Стефанов.

Изразът, че войната в бивша Югославия е почнала от една сватба и тука в Росенец може да започне същото, това е директна заплаха. И след това негов вицепремиер повтори, че искат гражданска война и че ако почне, ще я спечелят. Как може вицепремиер да говори за гражданска война и че ще я спечелят, посочи той.

Тук не говорим за протест среку някакви личности, тука говорим за протест за един мофиотизиран модел, който се е стоварил на главите на всички ни. И да се делим в подобна ситуация ми се струва вредно и тъжно. Как ще се хвалиш, че строиш магистрали, като това ти е работата!?, коментира журналистът.

Ще падне правителството, да, мисля, че е въпрос на дни. Макар че съм съгласен с тезата, че за Борисов е по-полезно, ако сега си подаде оставката и се яви на избори.

От друга страна няма време за чакане, коментира той.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.