Колко пъти ги асвалтирахте тия европътища. Колко пари по европътеки из балкана откраднохте, една няма направена като хората

Колко пъти ги асвалтирахте тия европътища. Колко пари по европътеки из балкана откраднохте, една няма направена като хората….Бедстваща жена от с. Черни Връх звъни 8 пъти на 112 между 03:00 и 04:00 в нощта на наводнението, за да спаси съседката си.

Никой не идва, нито кмет на село, нито Гражданска защита, нито МВР.

Съседката, трудно подвижна, е завлечена от водата и още не е открита….

Направиха 112, за да не можем да се възползваме от помощ при нужда. за да не идват лекари, полиция, жандармерия навреме.

Едно време, звъниш на трицифрени известни номера и всичко се случваше. Имаше даже събуждане по телефона.

Но ни натрапиха тази единна система, за да похарчим – колко досега – 200 – 300 милиона ли погълна тази система от 2004 насам, че да сме европейци.

Дайте да си закрием армията, да няма казарма, че момчетата ви да растат дроги и хаймани,украсени с по едно кукуригу на бръснати глави, а някой даже с лилави и зелени кукуригута се разхождат по София.

А кога стане въпрос за мъжка сила, за спасяване на хора, да няма един мъж по селата, който да направи организацията по спасяването на хората.

Да няма достатъчно мъже в армията, ако тръгнат ордите насам, да няма самолети, които да вдигнем във въздуха и да се защитим. Магистралите на ББ му трябваха не на него лично, а на НАТО, че да се придвижва бронебойна техника.

Но ние плащаме това, като гражданско строителство. Айде, стига сте плещили за еврофондове с които строим магистралите, че ще награбим сопите накрая. Колко пъти ги асвалтирахте тия европътища.

Колко пари по европътеки из балкана откраднохте, една няма направена като хората. Само трасирате, че да може американците да щъкат по-успешно и по планините ни.Копелета! / Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.