Любовен триъгълник и порноклипове стоят зад побоя и клането в Рогош

Любовен триъгълник и порноклипове стоят зад побоя и клането в Рогош

Побоят в циганската махала в пловдивското село Рогош бил провокиран от пострадалия Тодор Ванев. Това е версията на Ангел Янков – син на арестувания за опит за убийство Филип Янков, предаде Plovdiv24.bg.

Според Ангел миналото лято Тодор имал интимни отношения с жена му. Направил порноклипове и макар че жената го умолявала да ги изтрие, Тодор не само не ги изтрил, ами ги и разпространил. Единият от клиповете даже качил във фейсбук, който бил свален след два часа. Изпратил ги на мъжа и на свекъра ѝ. Жената искала да прекрати отношенията, но Тодор ѝ казал “Ако не тръгнеш с мен, ще те хвърля в Марица и никой няма да те намери”, твърди още Ангел.

Въпреки всички заплахи жената се върнала при мъжа си, защото имат две деца – син на 19, който вече е довел в семейството снаха, както и дъщеря на 16 години. “Искаме да живеем заедно. Притесняваме се, че ще ни бие и убие. Десет месеца не се е спрял” – допълва той. От вчера двамата със съпругата му са в Шотландия, където берат ягоди.

Ангел категорично отрича, че неговата фамилия е провокирала скандала на 15 май. Той твърди, че се срещнали на улицата и, когато го видял, Тодор Ванев стиснал юмруци, започнал да скърца със зъби и да заплашва. Сестрата и майката на Ангел отишли до майката на жената на Тодор да ѝ кажат за заканите. Неговата фамилия отишли в къщата на Янкови и изпочупили прозорците на къщата, керемидите на оградата, изкъртили едната врата на колата на брата на Ангел. Отрича, че жените са хвърлили сол в очите на Тодор, за да го ослепят, за да не може да се защити от мъжете. “Той е боксьор, разхвърля ни набързо” – каза той.

Според Ангел, Тодор многократно заплашвал всички от фамилия Янкови. Твърди, че един ден казал на баща му Филип: “Трябва да ми сложиш пистолет на челото и да ме убиеш, иначе много хора ще пострадат от вашето семейство”.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.