В Македония като у нас: Снегът пак ни изненада!

В Македония като у нас: Снегът пак ни изненада! Колкото и да звучи като клише, но и тази година снегът пак изненада управляващите, пише македонският faktor.mk.

И въпреки всичките прогнози отпреди седмици, че страната я очаква полярен студ и уверенията, че отговорните служби са готови да го посрещнат, когато снегът падна, гражданите се увериха в противното.

През изминалото денонощие много хора останаха блокирани из пътищата на Македония. Голяма част от регионалните и магистралните пътища останаха затрупани със сняг, непочистени, заради което имаше много закъсали и изскочили от платното возила.

Най-критично е положението на пътните възли Скопие-Велес и Велес-Скопие, където станаха и тежки катастрофи.

Заради обърнати камиони напълно е спряно движението Кавадарци-Неготино и Охрид-Ресен. Затруднено е движението на Струмица-Валандово заради обърнат ТИР.
Превод: БЛИЦ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.