Мариана Попова към Борисов: Втръсна ми от простотията ти, вадя детето си от училище!

Мариана Попова към Борисов: Втръсна ми от простотията ти, вадя детето си от училище! Мариана Попова няма повече да върви по свирката на правителството!

Певицата Мариана Попова е бясна от неадекватните мерки, които се взимат срещу COVID-19. Тя е решена да се противопостави твърдо на управлението на страната.

Поредният повод за негодуванието на Попова е решението децата в училище да носят маски. Досега те носеха маски само по коридорите, но вече трябва да носят и в час. Това направо изкара от кожата певицата, която изригна във Фейсбук.

„Децата в училище по 5-6 часа с маски?! Втръсна ми от простотия и неадекватност. Заявявам твърдо тук, че повече няма да пускам детето си на училище, докато не се затвори държавата.

За 1 месец нищо няма да се случи, освен да се спаси някой друг учителски живот и някое дете да остане с баба или дядо.“ – пише Мариана Попова.

Тя е сред върлите противници на Бойко Борисов и ГЕРБ и неведнъж го е демонстрирала.

На местните избори в София преди година гласува за Мая Манолова, а не за Йорданка Фандъкова.

Освен това е голям фен на президента Румен Радев, който е най-големият враг на премиера. Певицата е приятелка и със Слави Трифонов, който също е на нож с Борисов.

Като част от опозицията, макар и неофициална, Мариана Попова се страхува за живота на децата си и затова смята да се самоизолира с тях и мъжа си.

Дъщерята на певицата е на 10 г. и е в пети клас.

Сега обаче ще й се наложи да изостане с материала в училище, защото майка й я спря да ходи официално. / blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.