Мая Манолова: Аз не съм като тях!

Мая Манолова: Аз не съм като тях! Мая Манолова заяви на кметските избори, че тя не е като тях и е така го доказа тя е сред хората, не се крие като тях.

Тя не е създала нито една клевета или фалшива новина, тя не е като тях. Тя със своят екип от „Изправи се.БГ“ обикалят страната и са там където хората имат нужда от подкрепа, от някой, който наистина да ги защити.

Манолова не като тях, тя няма богати олигарси за съюзници, тя открито говори срещу мафията, а не лобира за мафиоти.

Манолова не като тях, била е във властта и знае как да се бори със системата именно заради това майките са с нея, хората я обичат и подкрепят, тя знае как да реформира държавата и го прави когато кара системата да се съобразяват с нея и със законите, които внасят с промените, които инициират, с всичко, което прави.

Мая Манолова е тази, която променя съдби – нашата, вашата и нейната, ако щете.

Манолова е тази, която знае как да поиска сметка на правителството и го заявява открито заради това и има толкова неприятели – хора зависими от мафията на държавната хранилка готови на всичко да запазят статуквото, готови на всичко да бранят мафиотският модел.

Истината е, че Мая Манолова не като тях и води честна и позитивна кампания. Защо Манолова не създава заглавия и клюки, защо тя не създава скандали, защото тя не като тях.

Да подкрепим Мая Манолова, защото тя не е като тях, тя е като нас човек с голямо сърце милеещо за България!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.