Мая Манолова: Да се изправим срещу мафията!

Мая Манолова: Да се изправим срещу мафията! Мая Манолова призовава „да се изправим срещу мафията узурпирала властта“!

За по-качествен живот, за достойни доходи, за по-чист въздух, вода и храна, за реформирана държава съдебната система, която не работи, здравеопазването е в колапс, образованието е в хаос, бизнесът изнемогва, а държавата се тресе от викове „оставка“.

Да се изправим срещу мафията е дълг на всеки един от нас. Оцеляването на всеки един от нас е важно, но е важно да спасим не само нас самите, а и родината си, защото децата ни, които са в чужбина утре няма да има къде да се приберат и на какво ще прилича родината – на планини от бали смет, на токсични езера и реки, изсечени гори и отровена земя на територия с болни хора с прикован дух към единият къшей хляб, ли?

Да се изправим днес срещу мафията и да освободим отечеството си от тази тирания . Шепа олигарси създадени от политико-икономическата мафия ограбват страната ни, ограбват и бъдещето на децата ни, длъжни сме пред идните!

Борим се със закони, успяваме да пропукаме системата, борим се с майките, с всички вас, но трябва по-мащабна промяна, трябва ревизия на всички, които ограбиха страната ни!

Трябва да си върнем България и няма кой освен ние да се изправим и да кажем „стига толкова“, да кажем, че България има нужда от нова алтернатива на управление и да се изправим срещу мафията!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.