Мая Манолова за премиерските сънища и безсънието на безработните!

Мая Манолова постави въпросът за безработните!

След като социалният министър Деница Сачева призна, че безработните от началото на кризата са над 85 000 български граждани, а уважаван икономист като Лъчезар Богданов прогнозира, че армията от нови безработни може да се увеличи до над 150 000 и премиерът на Република България Бойко Борисов се похвали, че след сключеното споразумение между Европейската централна банка и Българска народна банка “на мека пухена възглавничка сладък сън ще спи, спокоен!“

Това коментира на страницата си във Фейсбук председателя на Гражданската платформа „Изправи се.БГ” Мая Манолова. Ние ще добавим, че в действителност с парите от Европейската банка най- вероятно ще се изкупят бизнесите на фалиралите от кризата.

И така кръговете на ГЕРБ ще станат по-големи след това ще има поръчки за ЕС и Бойко Борисов пак ще е спасителят. Контролът на повече хора означава повече гласове на избори.

Брилянтен ход как от кризата да спечелят не само пари, а и още контрол, и още хора в зависимост.

Засега обаче не е ясно дали всички, които искат да запазят работните си места ще трябва да попълват молба да стават и членове на ПП ГЕРБ? Защото досега практиката е такава – искаш да работиш на държавна работа, ставаш задължителен член на групировката.

Мая Манолова обаче винаги говори с аргументи и факти и се придържа към доказано проверените цифри, а ние ще добавим, че най-вероятно безработицата е в пъти по-голяма, защото хиляди малки семейни фирми с по няколко човека не влизат в техните сметки като добавим и временната заетост свързана с туризма и земеделието може цифрата да нарасне на 500 000 човека.

Гениални са в краденето на бизнеси, гениални са в отнемането на пари, засега са гениални и в контролът над масите, но скоро сатанинският им гений ще бъде видян от хората и истината ще излезе наяве. Гласуването за престъпници е съучастие в геноцид над собственият си народ. Хора опомнете се – спасете се!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.