Милица Гладнишка срази Борисов: Дебелокож и неграмотен, една магистрала не може да направи!

Милица Гладнишка срази Борисов: Дебелокож и неграмотен, една магистрала не може да направи! Милица Гладнишка е тотално против правителството и открито го заявява!

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е присъствала в мокрите сънища на не един и двама мъже, се обяви против Бойко Борисов и целия му екип.

намира управлението на България в последните години за пълен провал.

Чест прави на дубльорката на сериали, че не крие позицията си, а я изразява официално. Тя е сред творците, подписали се в писмото, с което призовават правителството да подаде оставка.

„Толкова много са грешките, които се натрупваха при това управление. Дори ремонтите на улиците и магистралите са сгрешени“ – смята Гладнишка, която споделя позицията си пред БГНЕС.

Според нея управляващите са крайно неграмотни в изказа и некомпетентни в своята сфера, което е недопустимо. Именно затова не признават сферата на изкуството и хората от нея, пише Fakti.bg.

„Такова дебелокожие се изгради у нашите политици. Толкова са нагли. Излизат компромати, а те нищо и се надяват на „всяко чудо за три дни“. Срамота!“ – беснее 44-годишната актриса и певица, имайки предвид скандалния аудиозапис и снимките от спалнята на Бойко Борисов.

Тя стои плътно зад протестите и се надява те да дадат резултат, въпреки че управляващите са много нагли и трудно ще си тръгнат доброволно. Ето защо трябва да се въоръжим с търпение по пътя към промяната.

Милица Гладнишка намеква и за кражби от страна на правителството. Според нея не е вярно, че няма пари, но те не се използват по предназначение.

„Ние сме най-бедни в ЕС, но не защото няма пари, а защото се харчат за глупости и се разпиляват.“ – е мнението на Гладнишка.

С позицията си срещу властта на практика актрисата затваря вратите си към Нова телевизия, чийто собственик Кирил Домусчиев е много близък с премиера и го подкрепя напълно.

В отвореното писмо, освен Милица Гладнишка, има и други известни имена, като например Койна Русева, Къци Вапцаров, Крум Савов,Камен Алипиев и др. / bulpress.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.