Минаха 30 години фалшив преход към демокрация и сме отново в тинята

Лицето Божков знае много добре, че атаката срещу него не идва от лицето Борисов.

Но, лицето Божков е вече с изтекъл срок на годност и тази част от „договора“ с държавата боли.

И Борисов го боли! Има защо да не се чувства добре, когато Божков страда. Това е като драмата в едно семейство в което мъжът и жената се чувстват добре, но други причини налагат да се разделят. Искания на кредитор, например.

Случаят с хазартния бос не е прецедент. Това е онкологична диагноза на политическия ни живот. Ако се върнете назад във времето ще се досетите и сами, че у нас всички богати хора бягат от държавата, а властта ги гони. И никога не ги стига.

Пък и защо ли да ги стига, когато преди това им е издала дипломатически имунитет, за да им разтвори голям политически чадър. И вечно отворен зелен коридор за бягство от правосъдие! Външното ни министерство е пробито отвсякъде в едно с всички други държавни и общински органи. Всички служат вярно на олигархията, престъпността и мафията – като глава на всичко!

Разгледайте лицата на всички министри и вижте в тях празното им съдържание. Вижте и политиците, прокурорите и съдиите. Вгледайте се в тях само за миг.

Празни души, гр*зни лица, некомпетентност и пустословие. Удобни за всяка власт ул*чници. Минаха 30 години фалшив преход към демокрация и сме отново в тинята.

Този път с прякото съдействие на корумпираната и негодна европейска бюрокрация. И политика.

България има нужда от основно почистване. Всичко следва след него и само след него…

Николай Марков, Фейсбук

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.