Мутафчийски за отговорността и „ада“: Съветвам ви да отидете в една реанимация и да видите какво става

Съветвам ви не само по примера на диванната армия да коментирате темата с епидемията от коронавирус и отговорността за икономическите последици,

а да отидете в една от клиниките с реанимации да видите за какво става въпрос.

Вие насаждате мнение, че такава епидемия няма, такива болни няма, починалите са умрели от старост. Идете да видите за какво става въпрос. И тогава сложете ръка на сърцето и кажете: Слава Богу, че имаше тези хора, които не ни доведоха ада. Така ген.

Венцислав Мутафчийски отговори на въпрос от страна на репортер на тв 7/8, пише Petel.bg

За съжаление 6-и май тази година няма да се проведе във формата, в който беше в предишни години по съвсем обективни причини. Провеждането на парад изисква едномесечна подготовка и събиране на много хора на едно място. По този въпрос нямаме никакви разминавания с Министерство на отбраната. Появиха се идеи да се съберат блокове от военните училища, които да проведат строй във Велико Търново, но според мен и това не е удачно, защото това означава да се съберат хора от различни краища на България, така че и този вариант отпадна. Ще има форма на отбелязване в самите военни училища с тържествен марш, който ще се излъчи по телевизията. Има какво да покаже армията във връзка със своите успехи, така че ще се отбележи, но без парад, по нетрадиционен начин, обясни Мутафчийски.

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.