Нагли апаши обраха 11-годишно момче в столичния “Люлин” (ВИДЕО)

Две момчета откраднаха телефона на 11-годишно момче. За това алармира майката на детето пред Нова тв.

Криминалното деяние се е случило вчера в столичния квартал “Люлин”, бл. 303.

Детето карало тротинетка в двора на училище в района. Прибирало се, а двама младежи го проследили до входа му. Единият влиза заедно с детето, което очевидно на този етап не предполага какво го очаква, тъй като на кадрите от входа се вижда, че между тях протича някаква комуникация.

Следва влизане в асансьора детето е заплашено да даде телефона си. След като взима устройството, крадецът бързо напуска асансьора и входа, опитвайки се да скрие лицето си.

Майката на момченцето разказва, че то е много уплашено. Телефонът струва около 200 лева, но семейството не търси крадците, за да върне притежанието, а за да бъдат наказани за огромния стрес, който са причинили на сина им.

“Няма да коментирам уплаха на детето ми и в какво състояние се прибра”, пише майката, която също е разстроена как е възможно посред бял ден подобно нещо да сполети детето ѝ.

Полицията работи по случая, а семейството моли – ако някой има информация за апашите, нека съдейства, за разкриване на случая.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.