Направиха ни роби в собствената ни държава. Докога ще търпим, българи?

Направиха ни роби в собствената ни държава. Докога ще търпим, българи?

КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ?

При управлението на Борисов, 1-2-3 изсякохме горите си, Накараха ни да си изколим или евтанизираха хиляди животни – дребен рогат добитък, свине, унищожиха производството на основна за българите храна.

Унищожиха и обезлюдиха хиляди български села, прогониха децата ни в чужбина за комат хляб, изгониха и уволниха кадърните и образовани българи и си назначиха некомпетентни, обикновени идиоти на тяхно място!

Назначиха си министри от чалга средите, пълни некомпетентници (дали министъра на икономиката е завършил икономика? Министърката на външните работи къде завърши дипломация, министъра на отбраната къде е служил, какви военни специалности има, военни академии? Никой не си е на мястото в това правителство!)

Превърнаха България в пустиня – оставиха голяма част от българите без вода и се очакват още … Унищожиха образованието, променят историята ни! Има пълен физически геноцид над пенсионери, инвалиди, учители, мед. работници!

В България вече няма здравеопазване – рушат се болници или ги закриват…Продават на чужденци българската земя, нац. производство … Направиха ни роби в собствената ни държава на чужди господари, без право да си защитим земята!

В страната цари пълен хаос, битова престъпност, а сега изтровиха и фауната из българските реки …

По новините ни заливат с някакви ужаси всеки ден – убииства, кражби, изнасилвания!

Вдигат постоянно цените на водата (която я няма), тока, газта, топлото ….

Напълниха България с боклуци и станахме световно депо за боклуци! Тровят и въздуха който дишаме защото бил безплатен…

Шепа айдуци разполагат с яхти, частни самолети, луксозни автомобили, охрана за сметка на обикновения българин! Докога ще търпим, българи?

Само питам!

С много гняв – полк.инж. Кирил Стаменов, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.