Нинова: За 11 години Борисов разгради държавността и обезсмисли институциите

Нинова: За 11 години Борисов разгради държавността и обезсмисли институциите Искаме да спечелим изборите, за да си изпълним програмата, категорична бе лидерът на БСП. Демографски стабилна, здрава и образована нация, за това се борим, заяви тя

За 11 години Борисов разгради държавността и обезсмисли институциите. Абсолютно против морала и против институците и раздаването на пари от джипката.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Имаме съмнения и аргументи, че вотът няма да е честен. Видяхме жълтите маски в Мъглиж, поясни тя.

Искаме да спечелим изборите, за да си изпълним програмата, категорична бе тя.

Демографски стабилна, здрава и образована нация, за това се борим, заяви тя.

Джипката на премиера, от която се раздават пари на парче, е против морала, така не се управлява държава, подчерта Нинова. И обеща, че социалистите ще променят начина на упражняване на властта.

Нинова критикува действията на парче на кабинета. И посочи, че за преизчисляване на пенсиите, например, са необходими 1,2 млрд. лв., а днес Борисов се е похвалил, че е дал един милиард за добавки на пенсионерите преди изборите.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.