Нова мода! Българи си дават имотите без пари, само и само някой да ги наглежда

Нова мода! Българи си дават имотите без пари, само и само някой да ги наглежда Нова мода се поражда в интернет. Хора се обединяват в различни групи и предлагат имотите си без пари, само и само да ги наглежда. Дават къщи на хора, които нямат къде да живеят.

Условието е да се грижат за тях. Ето какво пише жена, която вече е отдала къщата си по този начин:

“Мили хора-българи, не се притеснявайте да предоставите имот за който нямате възможност да се грижите на други сънародници които се нуждаят точно от това. Аз лично преди 4 години позволих на една женица да живее и ползва къщата,двора и градината ни на село.

След кончината на моите свекър и свекърва всичко запустя и започна да се руши. Една жена която работи в селото търсеше да наеме някъде стая да живее. Не исках наем.

Единственото ми желание беше да повъзстанови доколкото може и да поддържа къщата и двора. Тя направи всичко което й беше по силите да върне живота в този дом.

Всичко е чисто,подредено и в цветя. Когато нещо се наложи да се ремонтира тя организира работата а ние поемаме част от финансирането. Текущите сметки за ток, вода и др.тя си ги плаща.

Ако преди не ми се мислеше за запустелия имот,сега с нетърпение очаквам свободен ден да отида там да си почина. Тази жена ме посреща като сестра. Аз съм безкрайно доволна,че взех това решение.

Благодарна съм че животът в къщата на родителите ни се върна. Взаимно се благославяме. Отдавайки къщата за ползване на една почти непозната в началото жена,аз отговорно мога да заявя че не само има кой да се грижи за имота на село,но си спечелих една прекрасна и всеотдайна приятелка.”
Източник: blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.