Някой от вас чувал ли е заплати в България по 1.5 милиона годишно?!

Някой от вас чувал ли е заплати в България по 1.5 милиона годишно?! Оказа се, че нахалството и арогантността на добре платените мисирки в медиите не е по-малка от тази на политиците!

Няма ли поне един нормален журналист в тази пробита от корупция и престъпност държава, който да извади на показ истината, че гербаджийските калинки достигнали до поста шеф на болница вземат над милион лева заплата годишно, а в частните болници, които се хранят също от плътта на здравната каса и рекет върху болни хора взимат и по 1 милион и половина заплата.

Самият министър на здравеопазването е шеф на една от тези полуразрушени складове, наричани за заблуда на гражданите болници – вървете сами в „Александровска“ и я разгледайте много внимателно със собствените си очи.

–––––––––––––––––––––
Няма как да имаме здравеопазване в система, която всяка година ограбва едни 5-6 милиарда, които не отиват в бараките и руините, наречени болници, а в сметки по офшорни зони. Никой ли журналист не вижда, че болниците са бомбардирани катакомби в които няма нищо, а шефовете – гербаджии са лънати и охранени корумпета, мафотски прислуги? Явно никой.
–––––––––––––––––––––

Вчера гледах клип на един наш български турчин в провинциална болница, който ридае над умиращата си неподвижна съпруга, а санитари и сестри настояват да напуснат болницата. Имало е не един случай в нашата история, когато обикновени местни турци са ни пазили от султанските псета дошли да дерибействат и май е дошло времето, когато ние трябва да ги пазим от нашите местни дерибеи, арнаути и черкези – все мафиотски наемници.

Много мислих да мина покрай тази въпросна болница, но все още не е късно, защото така не става господа. Не става! Има граници, след преминаването на които, всичко бързо става практично цинично и в повечето случаи необратимо. Но върши работа.

Някой от вас чувал ли е заплати в България по 1.5 милиона годишно?! Съвсем официално. При това генерирани от Здравната каса, не от другаде. А виждали ли сте накуп тези пари? Не, нали. Но за шефовете на болниците, които дори са посредствени като лекари – обикновени бюрократи тарикати, това са дребни стотинки. И точно затова медицина и здравеопазване липсват, поради липса на пари, не поради липса на добросъвестни лекари, сестри и санитари. Това е цялата истина, която убива човешки съдби.

Милиони невинни души, които имат свещено право на живот.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.