Орбан плю на ЕС: Глупаци, самоубивате Европа с джендърството и русофобията си!

Орбан плю на ЕС: Глупаци, самоубивате Европа с джендърството и русофобията си! Виктор Орбан не си поплюва, откакто бе избран от народа си за четвърти път!

Виктор Орбан отново показа, че е голям и че не коленичи пред никого, за да изпълнява нареждания и да л@же з@дници. Още по-малко на Европейския съюз. Орбан буквално плю на ЕС за пореден път като заяви, че Унгария е все по-далеч от Западна Европа, по начина, по който върви животът там.

Виктор Орбан – няма втори премиер като него!

„Отдалечаваме се от Брюксел, от това мислене, което ще съсипе цялата наша Европа. Ние не го толерираме и няма да го направим никога. Заради джендърските ви тъпотии, заради криворазбраната ви русофобия и чисто човешките християнски ценности, които поругавате от години, сами си правите харакири.

Толкова ли сте глупави, за да не разберете, че цялата ви тази изкривена, малодушна и просташка политика, ви самоубива?! Самоубивате себе си и този стар наш континент. Унгария обаче няма да участва в нито едно от тези извратени действия“, категоричен е Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария пак декларира, че страната му продължава с пълна сила своите партньорски отношения с Русия и с Владимир Путин.

„Против войната сме, но Украйна няма да види оръжия от нас. Ние никога няма да обявим война на руския народ. А знаем отлично, че и Володимир Зеленски никак не е светец и не прави нищо единствено в ползу роду“, заяви Виктор Орбан.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.