ОСТАВКА! Борисов – в затвора! Права е Корнелия Нинова!

ОСТАВКА! Борисов – в затвора! Права е Корнелия Нинова!Шревам го това, за да кажа на недоубитите „десни“ нещо важно – провалихте се! Грозно, себично и най-вече – тъпо, се провалихте!

Ако не Корнелия Нинова, а вие, слабоумни наследници на онова СДС, което изкарваше на площадите в София и по страната половината население, а другата половина му махаше от прозорците, – та ако не лидерът на БСП, а вие, идиоти такива, бяхте организирали митинг послучай 1 май, заедно със селската си рода, максимум 15 души щяхте да се съберете. Независимо от темата – капитализъм, фашизъм или защита на богаташите, които поддържат тролските ви сайтчета.

Моля, подсетете ме – кога ГЕРБ прави митинг за последно? А, през 13-та и 14-та, платените протести, с благословията на американското, британското и други чужди посолства. Оттогава на площад Борисов не смее да се покаже, че там го чака същата народна любов, която днес взриви въздуха под прозорците му, около трибуната на която именно Корнелия Нинова му поиска оставката. И народът с радост пое идеята. Защото настава време.

Не знам дали бяхме 15 000 днес, или 500, или 5000 днес на шествието на БСП, въпросът не е в числото. Въпросът е в правилната политическа поза, която заема БСП, а вие, дето ги пишете тия простотии – няма как да го разберете. Защото каузата ви е пробита, гнила, клиентелистка, както обичаше да казва онзи, който разби навремето СДС-то, че егото му трудно се побираше в една стая с него.

Застояла вода, смрадливо блато е цялата ви работа. Гади ни се от либералните ви идеологии, от патологичната ви русофобия. Гади ни се, защото знаем откъде ви идват парите, за да ни заливате със словесната си помия.

Завистта е лош съветник. Прави дори от родни братя, зли, кръвни врагове. Народът днес се събра и застана зад единствения опозиционен лидер в страната – г-жа Корнелия Нинова. Народът я харесва, защото разбира, че единственият правилен път е мафията да бъде изхвърлена от властта и че с това се е заела една жена. И като нищо ще обърне колата на мафийката, обзела държавата ни.

Докато на Борисов отдавна вече хората не му „пипат мускула“, защото ги отвращава. Защото ГЕРБ натрупа 17 млн. лв., докато правят поразия след поразия в парламента. Защото Борисов също не живее на границата на бедността и дори хора от близкото му обкръжение се оплакват, че ги остисква като лимони.

Нинова разказа как ние бедните българи в ограбваната ни от наши и чужди Родина правим по 40 нови милионера на година.

Под ръководството на Борисов. ОСТАВКА! Борисов – в затвора! Права е Корнелия Нинова! Тая продажна политическа клика трябва да се измете, за да излезем на прав път. / Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.