Откакто Америка за България се зае да пише българските учебници, децата ни не знаят птица ли са, гущер ли са, човек ли са, българи ли са

Откакто Америка за България се зае да пише българските учебници, децата ни не знаят птица ли са, гущер ли са, човек ли са, българи ли са О, България тепърва ще ви отеснее съвсем!

Въпросът ми към „новинарите“ е колко стотици милиона наля Държавния департамент за да РАЗРУШИ съдебната ни система, през ей това пипало.

Което ръси по 20 милиона на година в земеделието ни, образованието ни и културата ни. В земеделието прокарва интересите на Монсанто, затова всичко е в рапица и ГМО семена.

Ръсят с глифосат зърното, за да го приберат с 2 седмици по-рано, че не се нахраниха алчните гърла на някои наши чорбаджии. Глифосат е инсектицид, крайно опасен за човешкото здраве. В образованието – виждаме резултатите.

Откакто Америка за България се зае да пише българските учебници, децата ни не знаят птица ли са, гущер ли са, човек ли са, българи ли са.

Сега разбираме от техния протест, описан по-долу, че са изнервени от ограниченията, които им поставя наш закон да „финансират“ или право казао – да подкупват наши магистрати.

Очевидно това означава борбата с корупцията, с която непрекъснато ни занимаат. те я създават, а нас ни карат да се борим с нея.

Ама ще ви изскубнем един ден като плевел и вашата гадна фондацийка, и ония отворковци на Сорос и цялата ви агентура ще отече в канала. Да въздъхнем и ние най-накрая. / Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.