По повод Перата, Темида и Танковете

По повод Перата, Темида и Танковете Според редица регионални и национални медии, прочулият се със лова на бежанци и със „свинските си опашки” Петър Низамов – Перата е свързан с бургаския подземен свят. След решението на съда обаче той може да бъде представен за орден.Снимка: bTV новините, btvnovinite.bg

Темида е на път да спести милионите, които трябва да дадем за завършване на антибежанската ограда по границата ни с Турция.

 

Още няколко оправдателни присъди като днешната на Перата (Петър Низамов) и десетки родолюбци и поборници ще хукнат да ловят нелегални по браздата, успокоени, че законът е добър към тях. И оградата ще стане излишна, защото ще си имаме доброволна жива сила за целта.

 

Да припомним, Перата се превърна в кошмарен социопат за едни и национален герой за други, след като пусна видео как той и отрядът му „закопчават“ със свински опашки афганистански мигранти, проснати на земята. Дори тогавашният премиер Борисов го похвали, но после рече, че не го бил сторил…

 

Та днес Перата окончателно се превърна в герой, а ако и следващите инстанции потвърдят оправдаването му – ще е и официално изчистен от закона.

 

Всъщност ситуацията е напълно нормална, ако уважаваме фундамента за невинност до доказване на противното. Никой не бил видял Низамов да борави със свинските опашки установи процесът, след като част от свидетелите прегърнаха философията „не знам, не чух, не видях“, надградена със „забравих“.

 

Но това е друга тема.

 

Иде пролет, времето се стопля и потокът мигранти, прегърнали европейските ценности, отново ще забушува. Братята унгарци вече смаяха света с подготвянето на закон, постановяващ арестуването на всеки един бежанец, хванат на унгарска територия. Чиста работа, Тръмп само може да завижда.

 

Ние, разбира се, ще продължим да се уповаваме на европейската солидарност заради обстоятелството, че сме външна граница. Нищо, че топ лидерите на ЕС съвсем насериозно заговориха за „различни скорости“, което не се знае дали няма да се отрази и по отношение на третирането на бежанския въпрос.

 

Като прибавим към това и меко казано изострящите се отношение между Турция (която държи катинара от портата, запираща бежанците) и Големите в ЕС и можем да се окажем пред сериозен проблем на фона на политическите ни неуредици, предстоящите избори и следващите ги най-вероятно мъчителни и дълги преговори за нов редовен кабинет.

 

Така че Перата и хората му ще трябва да стягат свинските опашки. И за да не е пълна излагацията, може да се помисли армията да им предложи оферта (и без това има сума ти незаети места) да ги приеме в редиците си. Тогава опашките ще бъдат заменени със законни белезници.

 

Звучи абсурдно, но и реалността е такава. Пръснахме милиони за ограда, пратихме и армия по границата, че и ЕС командирова подкрепления – помните много официалната церемония по случая, а самодейци като Низамов и други са на път за оберат лаврите на славата.

 

И при цялата тази мощ (според управниците ни), струпана на юг, на другия край на страната, сръбските граничари пропищяха от стройните колони бежанци, идващи от България.

 

Този филм го гледахме миналото лято, какво ни е подготвило предстоящото не се знае. Но едва ли Русия, САЩ, Турция и местните армии ще прочистят дотогава Сирия и Ирак от джихадистите, та милионите бежанци да се върнат по живо, по здраво из родните си места.

 

Напротив, предстоят военни действия и ексцесии, които ще предизвикат нови вълни от бягащи хора. Да се готвим.

 

И тъй като в контекста на течащата предизборна кампания ни припомнят делото на екссиния Евгений Михайлов по повод вълшебното му приставане на Местановия ДОСТ, то от миналото изплува една много полезна фраза „По-добре танковете да дойдат“.

 

Която може да бъде използвана сега за респектиране и на пограничните ни райони, и на Перовците, подвизаващи се там.

Източник: svobodennarod.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.