Подигравката с народа мина всякакви граници! На маймуни ни направиха. Гаврата с възрастните и майките е срамна!

Подигравката с народа мина всякакви граници! На маймуни ни направиха. Гаврата с възрастните и майките е срамна! НА М@АЙМУНИ НИ НАПРАВИХА. ГАВРАТА С ВЪЗРАСТНИТЕ И МАЙКИТЕ Е СРАМНА!

Поредните гаври с пенсионери, работещи и майки. А БЕ, НЕЩАСТНИКО(Бисер Петков), ДА ТИ ЗАДАМ ВЪПРОСА: СЛЕД КАТО ЦЕЛТА Е МАЙКИТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ ПО-БЪРЗО НА РАБОТА, ЗАЩО ИЗДЪРЖАТЕ Ц@@АНСКИТЕ МАЙКИ, БЕЗ ПЪК ИЗОБЩО ДА СА РАБОТИЛИ . Три чавета са равни на издръжка до живота. А българките трябва да се връщат по-бързо на работа, че има ц@ани за издържане. Те, горките, не могат да работят, но са ценен ресурс за политиците.

А хората, работили по 40 и повече години, сега броят стотинките си за кисело мляко и хляб. И трудно си позволяват лекарствата, които да им позволят да живеят. Защото ЦЯЛАТА ПЕНСИОННА СИСТЕМА Е ОСНОВАНА НА ТОВА, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ТЕЖЕСТ И ИЗЯЖДАТ БЮДЖЕТА! И майките, де….българските!

Гаврата с пенсионерите е огромна. Това са нашите майки и бащи, баби и дядовци, които цял живот са РАБОТИЛИ! Които са построили това, което крадат днес политиците! Карат ги да се чувстват виновни, че са живи и получават „наготово пари“, без да работили…/цитат на Лилиту/!

Какво стана с пенсионния фонд, натрупан до 1990 година? Никой не казва….Какво стана със Сребърния фонд, който Дянков някак си преразпредели и никой не разбра къде отидоха тези милиарди? А сега увеличават осигуровките на работещите, ЗАЩОТО СА ИЗПЛЮСКАЛИ СПЕСТЕНИТЕ ЗА ПЕНСИИ ПАРИ. НЕ НИЕ – ПОЛИТИЦИТЕ!

Колко пъти променяха пенсионната система? Колко пъти се подиграваха с работещите, колко пъти увеличаваха стажа за пенсии? Много хора са убедени, че никога няма да могат да се пенсионират. Но осигуровки и данъци им се удържат всеки месец! И се настройват едни срещу други – пенсионери срещу майки, майки и пенсионери – срещу работещи – че взаимно си изяждали парите?! НА ФОНА НА ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА!

Гаврата с майките е още по-голяма. Това са жени, които също са работили и са внасяли осигуровките си. Но те нямат право спокойно и сигурно да отглеждат децата си, поне до 3 години. И то в мизерия, защото тези пари, които получават, не стигат за издръжката на едно дете, камо ли и за майка му. И ако няма някой да помага, положението им е много тежко. Но те трябва да си изоставят децата на баби и детски ясли, за да се връщат на работа, че трябва да плащат данъци и осигуровки за ДРУГИТЕ МАЙКИ, някои от които дори не могат да си запомнят имената на всичките деца.

И гледайки физиономията на въпросния политик, си мисля, че да оставиш хора, които не знаят как се изкарва хляба, които не знаят как се издържат деца с една недепутатска или министърска заплата, е безотговорност!

ПОДИГРАВКАТА С НАРОДА МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! ГАВРА С ВЪЗРАСТНИТЕ И С МАЙКИТЕ – И ТОВА ЛИ ЩЕ ПОЗВОЛИМ!
А синдикатите добре осребряват мълчанието си…..

Затриват миналото и бъдещето на България! Остава само настоящето, от което да продължават да крадат!

Бог да пази България! / Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.