Прав си Слави – „няма такава държава”

Прав си Слави – „няма такава държава"
Медиите премълчаха една доста важна Руска инициатива !

Самият патриарх Кирил е подписал обръщение, призоваващо към пълна забрана на абортите в страната ! Съобщението бе оповестено от прессекретаря на Руската православна църква Александър Волков.

В текста на документа се изисква да бъде посочено, че статутът на човешкото същество ще бъде закрепван за зародиша от момента на зачатието, след което неговият живот, здраве и благополучие трябва да се защитават от закона.

По този начин абортът се криминализира от самото начало на зачатието, а до сега бе след третият месец! Руската църква настоява също така за необходимостта от забрана на противозачатъчни средства, предизвикващи аборт, и спомагателни репродуктивни технологии, тъй като тяхна „неразделна“ част са „унижението на човешкото достойнство и убийството на деца в началния стадий на ембрионалното развитие“.

Отбелязва се, че събирането на подписи се извършва от общоруското обществено движение „За живота“ и от движението „Православни доброволци“.
Тази гражданска инициатива започна да набира скорост от първият и ден !

Когато в една страна се мисли за нацията, когато една страна взема мерки – реални за борба с демографската криза и оцеляването на една нация, на един народ и религията помага за това, така се прави !
В България за 2015 г. годишно се декларират над 30 000 аборта и това са официалните аборти като прибавим колко са скритите криминални такива и колко са ползвали стари бабини рецепти и медикаменти цифрата става много по-голяма !

В момента в България на всеки 15 починали се раждат 12 деца и откакто ГРРБ са на власт всяка година желаещите да родят деца се намаля с по 10% !
Колко от родените в България ще останат да родят тук в страната ни според последни данни?
86% от младите мигрират в чужбина с една единствена идея – повече да не се завърнат в страната ни !

Не се топим, изпаряваме се като нация и това е добре скалъпен план за унищожението ни като народ и нация и не отвън, а отвътре !

Прав е Слави Трифонов като казва, че няма такава държава!

Само в България ако иска една майка да изтегли кредит доходите и са малки и в същото време са големи за да получава детски надбавки!

Няма сигурност и няма деца, а няма ли деца няма народ нито нация и няма да има и България !
Прав е Слави няма да има такава държава !

Дали ще я има България зависи от нас и от нашите действия или бездействия!

Време е да изхвърлим боклука !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.