Проф. Чорбанов размаза мафията на Борисов: Не умираме от COVID, а от бедност!

Проф. Чорбанов размаза мафията на Борисов: Не умираме от COVID, а от бедност! Проф. Чорбанов съсипа властта и изказа възмущението си от мафията, която стои начело на държавата!

Имунологът проф. д-р Андрей Чорбанов продължава да не е съгласен с прибързаното ваксиниране срещу COVID-19. Той не спира да настоява, че много неща за създадените ваксини не са ясни и затова е опасно да се ваксинираш на този етап.

Специалистът по имунология изригна във Фейсбук по повод манипулациите, които правителството прави спрямо народа. Той е бесен от факта, че се изкарва, че коронавирусът в България едва ли не е избил половината население.

“На 28.02.2020 г. СЗО публикува, че България е на първо място по смъртност. Тогава у нас пандемията дори не беше започнала. Причините за високата смъртност у нас са сърдечно-съдови, не-инфекциозни и туморни заболявания. На каква база някои очакваха, че по време на коронакризата това няма да се отрази? Защо не си зададем въпроса дали живеем и се храним здравословно, или дали не сме най-бедните европейци?!” – възмущава се в мрежата проф. Чорбанов.

Проф. Андрей Чорбанов срина властта

По всичко личи, че според имунолога високата смъртност у нас няма нищо общо с Ковид-19, а е поради ниския стандарт на живот, който води българинът. А големият виновник за това е правителството.

Той пише още, че предпазните маски и облекла, които се носят, са абсурдни и не могат да помогнат никому.

Според проф. Чорбанов право да се изказват за коронавируса имат само вирусолозите и имунолозите. Всички други, които сега се занимават с това, са като Ангел Джамбазки, който настоява за връщането на военната служба, но той самият не е служил.

Имунологът е твърдо против локдауна. “Никой не отрича, че има хора, починали от Ковид-19, но всяка година умират по 100 000 българи от най-различни неща. Значи ли това, че здравите и щастливи хора нямат право да живеят пълноценно?” – пише д-р Чорбанов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.