Путин готви подарък към България! Време е за признателност към народа дал азбуката на народите ни…

Путин готви подарък към България! Време е за признателност към народа дал азбуката на народите ни... В рамките на период до няколко месеца Владимир Путин е решил да подари на България, онова място за което си мечтаят поколения наред българи.

Според запознати в територията на Руската Федерация в много скоро време ще се появи нова Република наречена “Автономна България” подарък от Путин към страната ни в знак на признателност към българският народ и факта, че именно от нашите земи е произлязла азбуката на всички народи, които ползва кирилицата като своя писменост.

Така всеки с българско самосъзнание в територията на Руската Федерация ще може да самоопредели себе си за българин и да живее в територия на днешна Русия, но като българин.

До решението на Путин се е стигнало след предложение на Руската православна църква, която била силно обезпокоена от това, че в България в момента православната вяра и християнските ценности са на изчезване заради насаждането от години чуждо влияние, обичаи и празници, които нямат нищо общо с православието.

Путин първоначално е приел идеята радушно, но последните няколко месеца и войната в Украйна явно са били катализатор за решението му и в много скоро време се очаква да подпише указ в който да определи териториите на “Автономна България” място в което всеки с българско самосъзнание, ще може да определи себе си като българин в границите на Руската Федерация.

Припомняме, че според няколко източника самият Владимир Путин има български корени и не веднъж е заявявал, че българската писменост и език са онова нещо, което винаги е помагало на милиони хора по света да се разбират, за да живеят мирно и свободно, докато гледат към бъдещето.

Припомняме също така, че на парада на 9 май в Москва на “Червеният Площад” беше издигнато и българското знаме, нещо което само до преди няколко месеца не можехме и да си представим да се случи. Защо това знаме се появи на площада все още никой от руска страна не коментира, но уви Владимир Путин е решил да прояви признателност към България не само с един флаг, а със създаването на цяла република наречена “Автономна България

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.