Путин: Правителството на България е продажно, обрича я на бедност

Путин: Правителството на България е продажно, обрича я на бедност Спирането на Южен поток и АЕЦ Белене, обрича България на мизерия.

Днес спирайки и Турски поток, вече е ясно,че ръководството на България служи на чужди интереси,а не на своя народ.

На последните избори българите видяха ,че купеният вот от гласове на малцинствата и чиновниците победи и управлява страната.

На срещата между Владимир Путин и сръбския президент Вучич, руския президент нервно заяви, че българското ръководство бе служи на българския народ.Днес милиони българи над 3 милиона живеят под или около прага на бедността.

Причина за това са харченето за самолети,скъп ток от американските централи и скъпия ток от фотоволтаични панели и кражбите със системата студен резерв в старите тецове.

Вместо това България пропуска инвестиции за милиарди в енергийната си система, които щяха да я превърнат в енергиен център за поколения наред.

Вместо това 1/3 от населението и емигрира, другата 1/3 живее под прага нa бедността в Европа и само 20 процента, водят сносен живот близък до този на на Гърция и Румъния

.10 процента от българите, които участват в ограбване на страната, живеят свръх богато, харчейки парите си или за луксозна чужди стоки или за къщи и пътувания зад граница.

Отива си погубен от своите правителства един от най древните народи в Европа, този на българите в Дунавска България обобщи Президента на Русия Владимир Путин на срещата организирана между Сърбия и Русия. / informiran

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.