Путин се изсмя на Петков: Това момченце слушка Запада, иначе няма да му дадат да папка!

Путин се изсмя на Петков: Това момченце слушка Запада, иначе няма да му дадат да папка! Владимир Путин изобщо не приема насериозно Кирил Петков!

Опасенията, че решенията на Кирил Петков могат да доведат до криза или, недай Боже, война с Русия, са неоснователни.

И то само, защото се оказа, че руският президент взима толкова „насериозно“ премиера ни в оставка, колкото и клоуните в цирка.

Владимир Путин се смее от сърце на наш Киро

След обвиняването в шпионаж и изгонването на цели седемдесет руски дипломата от България, защото работели против нашите интереси, Кирил Петков не само не спечели омразата на Путин, а предизвика смеха му.

Руски медии и високопоставени лица от политиката, сред които Песков, разкриха, че Владимир Путин искрено се е смял снощи, а после просто е констатирал, че наш Киро е или вдетинен, или заплашен, или просто дебилен.

„Това момченце няма свое мнение и това, което е направил, не е решение на България. Той слушка и изпълнява поръчките на хора, които са много далече на Запад. В противен случай ще му се скарат, ще се разсърдят и ще го накажат като не му дадат да „папка“, смял се Путин.

Медии в Русия пък обобщиха образа на премиера ни като глезено хлапе, което си излива кашата на пода, с единствената цел да привлече вниманието на своите родители.

Каквато и да е причината, лично Петков преди малко се отметна от снощната си позиция като се оправда, че видиш ли, това не било негово решение, а на Външно министерство. И той нямал думата – ни лук ял, нито пък го мирисал. Сладур!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.