Путин със забележителна реч пред над 100 000 души на „Лужники“ за 8 години от присъединяването на Крим! ВИДЕО

Путин със забележителна реч пред над 100 000 души на „Лужники“ за 8 години от присъединяването на Крим! ВИДЕО Руският президент, Владимир Путин, излезе на сцената на стадион „Лужники“, където се провежда празничен концерт-митинг по повод осмата годишнина от присъединяването на Крим към Русия, предадоха „Ройтерс“ и „ТАСС“.

Руският държавен глава се обърна към хилядите събрали се на трибуните, като приветства военната акция на Москва в Украйна, която Кремъл нарича „специална военна операция“. Според руското правителство целта на операцията е „демилитаризация“ и „денацификация“ на съседната държава.

Над 203 000 души присъстват на празничния концерт на стадиона, според московската полиция, предава БТА.

КОМЕНТАР НА БОГОМИЛ БОНЕВ:

Руското „диктаторче“, както обичат да се перчат нашите глупаци, се било скрило в бункер, срещите с други хора били монтаж, той бил умрял от страх.

А той в момента на препълнения стадион „Лужники“, на концерт и говори пред екзалтирана публика, която скандира „Русия“.

Богомил Бонев

В „Лужниках“ проходит концерт „Zа мир без нацизма“. Изслушайте забележителната реч на Путин от 56 минута нататък!!! / onovini.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.