Радев: Протестът срещу мафията се превръща в кампания и няма сила, която да ни спре! Мутри вън!

Протестът срещу българската мафията се превръща в кампания и няма сила, която да ни спре.

Стига да сме мъдри и непреклонни.

Това заяви президентът Румен Радев, който заедно с вицепрезидент Илияна Йотова излезе отново при стотиците протестиращи пред президентството.

Президентът Радев произнесе кратко, но емоционално слово, в което заяви, че „не на масата, не във Фейсбук, а тук – на площада, се решава бъдещето на България“. Прекъсваха го възгласи: „Революция!“ и „Юнаци“, както и скандирания „Радев, Радев!“

Тук ще напишем история, от която няма да се срамуваме, заяви още държавният глава.

Радев завърши с възгласа: „Мутри вън! Бог да пази България!“

Тук сме, за да кажем „Не“ на страха, на който се уповава мафията, завладяла държавата, каза пред събралото се множество президента Радев.

Нашето кредо е ясно: свобода, законност, справедливост за всеки един в България, бе категоричен президентът.

„Няма да повторим грешките от 2013 г. Няма да се делим на леви и десни, на сини и червени, русофили и русофоби, американофили и американофоби, на българи и турци“, призова държавният глава.

„Не сме тук, защото сме еднакви, тук сме, за да защитим свободата си. Тук сме, за да кажем не на политическите репресии, не на прокурорския рекет, не на произвола“, продължи той.

„България не е собственост на олигархията. Тук сме, за да искаме честни избори и машинно гласуване“, каза още Радев, прекъсван от скандирания „Радев, Радев!“

Източник: Епицентър.БГ

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.