Слави спри ги!

Слави спри ги, ако можеш, защото иначе лека-полека нещата си отиват на задкулисни игри същото като игри на гладът, но по-страшно !

БСП ще поискат вот на недоверие, който няма как да мине и няма кворум за това !

Така ГЕРБ се бетонират за следващите 3 месеца след това започва председателството ни в Евросъюзът и тази модерна цифровизация ще затвори устите на всички и всичко ще е цветя и рози, а след това ГЕРБ ще поискат вот на доверие на парламента и така ще отминат девет месеца, точно толкова колкото е нужно да се износи бременността и да се роди диктатурата в България !

Антитерористични закони, закони за езика на омразата, закони за забрана за проповядване на войни и революции, слова и думи, които ще се считат за подбуждане към тероризъм като всичко това ще сложи и последните вериги на робовете и на един ще изкопае гробовете !

Слави спри ги, ако можеш ти, защото разбери, ако то сега не спре утре ще е късно, утре и да се помисли ще е забранено, а обществото в главата е ранено!

Телевизии и радия не стихват туморът да облъчват, а той расте и апатия се казва тази болест разбери !

Слави, призовава те народа, спри ги, ако можеш или поне народът призови, призови ги от екрана или от площадът, но някой трябва да развее знамената на свободата !

Трябва всички да се вдигнем и да заявим, че трябва нова алтернатива на управление, че трябва да се промени играта и всеки да бъде за другият брат за брата и така да спасим страната !

„Време е боклука да изхвърлим“ скандираме от година, а боклука ни залива! Слави спри ги, ние сме с теб !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.