Снежен ад за бежанците в Гърция, ето при какви условия живеят (СНИМКИ)

Снежен ад за бежанците в Гърция, ето при какви условия живеят (СНИМКИ) Десетки бежанци се оказаха изоставени в снега около Солун, предава електронното издание на вестник “Рrotothema.gr”.

Вестникът се позовава на съобщение на Радио Солун, според което снегът е парализирал района на града и в снежния капан са се озовали десетки бежанци, прехвърлени от границата с Турция.

“Рrotothema.gr” пише, че огромно задръстване се получило около “Филипу”, след като български шофьор е зарязал автомобила си насред пътя.

Сняг затрупа и лагера на бежанците в района на село Петрос Олимпиу, разположено западно от Катерини, предава гръцкото електронно издание “News 247.gr”.

Изданието публикува шокиращи снимки на бежанци, ровещи се в преспите сняг, и припомня, че в цяла Северна Гърция през последните дни температурите паднаха под нулата и бяха регистрирани обилни снеговалежи.

Вижте кадри от снежния ад в бежанския лагер.

 

 


Снимки: Greekreporter.com
Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.