Стана страшно! Анонимните обявиха война на “Ислямска държава”. Вижте какво ще става!

Хакерската група „Анонимните” обяви война на групировката „Ислямска държава” след терористичните нападения в Париж на 13 ноември.

Във видео, разпространено в YouTube, те заявиха, че ще използват цялото си познание, за да „обединят човечеството” и предупреди терористите: „Очаквайте ни”, съобщава „Мирър”.

7_626

Говорител на „Анонимните”, който е с добре познатата маска на Гай Фокс – тяхна запазена марка, заявява: „Анонимните от целия свят ще ви преследват докрай. Трябва да знаете, че ще ви намерим и няма да ви оставим. Ще започнем най-голямата операция, правена някога срещу вас. Очаквайте масирани кибератаки. Обявена е война. Пригответе се”.

„Френският народ е по-силен от вас и ще излезе от това варварство по-силен от всякога”, добавя той.

Това не е първият път, в който „Анонимните” отправят заплахи срещу „Ислямска държава”. Те излязоха с подобно изявление след атаките срещу „Шарли Ебдо” през януари.

„Хактивистите” провеждат операция по публикуване на акаунти в Туитър, от които според тях се разпространява пропагандата на „Ислямска държава”.

Източник: http://bradva.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.