Странен начин да се самоубиеш

Мъж опита да сложи край на живота си с препарат за почистване на баня в пловдивско. 45-годишен депресиран мъж от карловското село Пролом е изпил близо бутилка почистващ препарат за баня "Доместос", съдържащ белина и неопределено количество препарат "Медикс", пише Plovdiv24.bg. По този начин е искал да се самоубие, тъй като от дълго време е бил в тежко душевно състояние.

Наскоро той е лежал в психиатрично отделение. Негова съседка позвънила на телефон 112 и сигнализирала за случая, така попречила на деянието му. Веднага пристигнали полицейски патрул и линейка. Човекът е откаран в УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив и е без опасност за живота. След оказаната медицинска помощ е оставен в токсикологията.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.