Страх ли ви е, господин Борисов? Просто си лейте куршум. Битите в домовете си нямат пистолети като вас

„Страх ли ви е, господин Борисов?

Не се страхувайте! Никой не смята да ви убива.

Няма нужда да спите с пистолет под възглавницата. Просто си лейте куршум, ако толкова ви е страх.“ – обърна се към премиера във видео, публикувано във Фейсбук, Мая Манолова от „Изправи се.БГ“, съобщава Petel.bg

„Няма нужда да ви е страх за живота ви, с право се страхувате от хората. С право се страхувате от разследване. С право се страхувате от резивия. С право се страхувате от избори. Не ни въвличайте във вашия водевил. Защото ние не сме ви агитка. Ние не сме зрители и това не е мач. Това е държавата, която управлявате през последните 10 години. Това е държавата, която превърнахте в салтанат. Държавата, която превърнахте в театър на абсурда.

Хората, които са бити в домовете си нямат пистолет. Хората, на които днес се опитвате да пробутвате зрелища, са без хляб. Защото вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват. Те работят на 2-3 места, за да оцеляват. За да ви пълнят хазната и да ви пълнят резервоара на джипа.

Не се опитвайте да се изкарвате жертва, точно пред тях. Защото те са жертва, вие ги превърнахте в жертва на едноличната ви власт. И да, г-н Борисов, време е да си тръгвате. Не е страшно да си тръгнеш. Не е страшно да си тръгнеш с мир. Защото всички ние, защото хората можем и без вас. България ще я има и след ГЕРБ. Не се страхувайте да си тръгнете. Не превръщайте паниката и страховете си в политическа криза. Защото това не е заговор. Това не е конспирация. Просто на всички им омръзна от вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите. Нали вашето мнозинство ги приемаше през последните 10 години!“

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.