Това беше България преди няколко десетки години! Видео, което ще ви разтопи душата!

Наистина трогателни кадри, които ни връщат в 1965 година. Повечето от нас не са били родени тогава, и затова е много интересно да погледнем как е изглеждала нашата Родина по това време. При това, с един съвсем външен и безпристрастен поглед.

655-402-bylgariia-1965

А България тогава наистина е била прекрасна! Може би точно това е било времето на подем, на ентусиазъм и усещане за нещо ново и хубаво, което се случва на тази земя! Може би точно в тези години най-много сме се доближили до идеалите, към които са се стремили нашите деди и родители.

Защото едва след едно две десетилетия тези идеали бяха изоставени най-напред от хората, които ги проповядваха, а после и от всички други. И се оказахме на опашката на европейските народи!

Но нека не си разваляме настроението – това видео ни показва толкова красиви и оптимистични неща! Розата като символ на страната, манастири, крепости, новите и модерни за онова време морски курорти, искрената радост в очите на хората…

Забелязваме, че тогава дори рекламирането на страната като туристическа дестинация се е правело доста по-кадърно и успешно. Чужденците наистина са били заинтригувани, и идвайки в България, са се наслаждавали на прекрасни преживявания от това прекрасно кътче! Вижте и вие това прекрасно видео!

Ако ви е харесало това което видяхте, споделете го с вашите приятели, те също заслужават да си припомнят тази красота!

Източник: http://bgkef.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.