ТОЗИ ЗАКОН Е БЕЗУМИЕ! КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ОТ СВОБОДАТА ЗАРАДИ СИГУРНОСТ, НАКРАЯ ГУБИ И ДВЕТЕ! ТРАЙ СИ, НАРОДЕ, ПЛЕМЕ СИ И ПЛЕМЕ ЩЕ ЗАГИНЕШ!

ТОЗИ ЗАКОН Е БЕЗУМИЕ! КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ОТ СВОБОДАТА ЗАРАДИ СИГУРНОСТ, НАКРАЯ ГУБИ И ДВЕТЕ! ТРАЙ СИ, НАРОДЕ, ПЛЕМЕ СИ И ПЛЕМЕ ЩЕ ЗАГИНЕШ! Валери Тарандов: Този закон е безумие! Който се отказва от свободата заради сигурност, накрая губи и двете! Надявам се, да има достоен президент, който да наложи вето върху това безумие!

Закона за противодействие на тероризма:

– При терористичен акт службите ще имат право да прекъсват комуникационните връзки, ще могат да взимат частни автомобили, за да извозват пострадали, а гражданите ще са длъжни да предоставят телефоните си на служители при поискване.

-променят и правила в Закона за специалните разузнавателни средства. И се разрешава заподозрените в терористична дейност да бъдат подслушвани, следени и прочее две години. В момента максимумът за ползване на СРС спрямо едно лице е шест месеца, и то в защита на националната сигурност.

-По време на провеждана антитерористична операция полицаи, военни и определени компетентни органи ще имат право да прилагат поредица от ограничения. Освен проверка на самоличността и задържане на лица, те ще имат право да използват на „превозни средства на организации, независимо чия собственост са“ и на автомобили на физически лица. Това ще става при необходимост от спешна медицинска помощ.

-След терористичен акт службите ще могат да разпореждат спиране на опасни производства, в които се използват взривни, радиоактивни, химически и биологично опасни вещества. Ще се прекъсват комуникационни връзки, което на практика означава, че освен мобилните оператори, задължение за прекъсване на комуникационни връзки ще имат и доставчиците на интернет. В зоната на операцията доставчиците на информационни и телекомуникационни услуги ще са длъжни да изпълняват указанията на ръководителя на антитерористичната операция. Доставчиците ще имат правото и временно да ограничават ползването на електронни съобщителни услуги от определен потребител.

-Антитерористите ще имат право на свободен достъп до жилищни, производствени и други сгради и помещения на физически и юридически лица. Ще могат да отстраняват частни охранители, да спират работата на училища и детски градини, както и да прекратяват провеждането на митинги, събрания или манифестации.

Бележка на АФЕРА: Е, КАТО СПРАТ ФЕЙСБУК И ИНТЕРНЕТ МАЛОУМНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО НА БАЙ ХУЙ И ПОДОПЕЧНАТА МУ КОМПАНИЯ, ЩЕ ПИШЕМ НА ДУВАРО! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ПОКРАЙ ТОЗИ „БЛАГОВИДЕН“ ПОВОД – „БОРБА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА“, КАКВА ВАКХАНАЛИЯ ЩЕ НАСТАНЕ С ПОДСЛУШВАНЕ И ОГРАНИЧЕНИЕ НА „НЕПРАВИЛНИТЕ“ И „НЕПОСЛУШНИТЕ“?!

Трай си, народе, трай си! Племе си и племе ще си загинеш.
Afera.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.