Този път Карбовски надмина себе си, унищожи предателите на народа

Този път Карбовски надмина себе си, унищожи предателите на народа Това чудовище, ПОЛИТИКАТА, което последните 30 години отказва да работи за българския интерес и прави неистови усилия да му се хвърлят от терасата последните благини, които народецът къта.

Да, днес е ден на политиката, Велика сряда, ден на Юда и неговите 30 сребърника, увити в найлоново пликче и хвърлени от балкона на ошашавените, излъганите, уплашените, остарели, бездетни и много, много прости българи.
Гледам едно турско филмче по една руска телевизия.
Патетичен турски говорител на фона на тържествена музика без нота ориенталско звучене разказва за великия проект АКУЮ. Първата турска атомна електрическа станция.
Ердоган и Путин седят заедно, гледат филма, пред тях килими в турско синьо водят до бъдещето. Това е настроението.

Това, няма да повярвате, трябваше да се случи у нас. Но у нас, освен прости и страхливи хора, живеят и хората с амнезия.
На нас беше обещано след закриване на Първи и Втори блок АЕЦ Козлодуй да се развие проекта Белене.
Вместо това закрихме Трети и Четвърти.
Беше обещано, ако не руснаците, да го свършат американците.
Беше обещано, ако нямаме АЕЦ, да правим ЮЖЕН ПОТОК. Ако няма Южен поток, да правим газов хъб. Ако няма газов хъб, да има нещо друго. Междуселски път, примерно.
Всяко едно обещано нещо беше заменяно с по-малко и по-малко. И така до днес. Докато свикнем на НИЩО.

Днес Румъния и Турция започват своя велик поход към ядрената енергия и независимост. В това няма политика. Това ще са просто могъщи предприятия, които произвеждат.
На нас французи ни попречили да имаме американски реактор, а американци ни попречили да имаме руски.
Но аз ще ви кажа кой ни попречи.
Попречиха Юдите. Политици слуги на чужди политици. Ибрици на новият Рим, който е същата стара кочина като отпреди 2000 години.

Европейски политици ги наричат. Медиите не могат да гъкнат срещу тях. Политици като Кунева, любезната жена, използвана да ни успокои с думи, срещу интереси за милиарди. Юдите. Пред очите ми е неубедителният Юда Плевнелиев, който говори титанични глупости, но има ефир повече от цяла една умираща в краката му нация.

Юдите. Като Поптодорова, която всеки път разяснява политиката световната, а не обясни за кражба на летището. Юдите. Назначените от империята Юди, които ден по ден взимат от телото на майката България кост след кост. Разкостват с обещание.
Магистрали ли? Нямаме магистрали. Има ги само в телевизора, откъдето някой се хвали с пет километра Южна дъга.
Хората, които вярват на такива думи трябва да се анализират клетка по клетка, под микроскоп. Цяла една проста и страхлива нация.

Гледам патетичното филмче за АЕЦ АКУЮ. С две “К” ли се пише? Не знам, защото няма новини за това. Няма.
За тях АЕЦ АКУЮ, а за нас – ядец ахую. Няма ругатня, която нашата Юда да не е заслужил.

У нас на думи и общи лъжи се построиха толкова много АЕЦ, толкова много газопроводи, толкова много нефтопроводи, толкова много магистрали и хъбове, толкова много репортажи и толкова много нищо, че Юда ще ви стори светец пред нашето предателство.

Велика сряда от Страстната седмица. Юда предава Христос за 30 сребърника
В деня на Светата и Велика сряда Юда отишъл при юдейските първенци и уговорил предателството.
Империята не плаща много . Това, в което вярваш – срещу 30 сребърника.
На този ден Иисус говори в прав текст всичко, а не чрез притчи.
На този ден искам да спомена Юдите интелектуалци, журналисти, приятели мои и хитреци вечни, страхливци и помагачи на Дявола, които всеки ден не задаваха важния въпрос, а миеха задника на всеки обещаващ големи проекти наш и чужд политик.
Юдите имаха добре написано либрето. Това не е важно, онова не е приоритет, не ни трябва АЕЦ, не ни трябва газопровод, не ни трябва образование, не ни трябва армия, не ни трябва държава, имаме НАТО и ЕС.
За тия хора, журналисти и интелектуалци – Юди е титла. А истината е, че са ибрици.

Важният въпрос, на живо от Голгота винаги е бил – колко взехте за предателството, другарю Юда? И втори въпрос – на кое дърво ше се обесите, за да пратим екип и там?
Вижте филма за АЕЦ АКУЮ. Вижте турската мечта, осанките и сенките на могъщите владетели наоколо. Те правят империя. А ние сме предадени. От своите. От приятели, от деца, от носачите на смисъла и гарантите на истината. / blife.news

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.