Току-що взривиха български политик! ВИЖТЕ КОЙ Е ТОЙ!

img_0212

Трагедия! Зловещ инцидент с български политик! Враговете му заложиха бомба и адската машина се взривила в момент, когато той бил в дома си заедно с цялото си семейство!

Целта била да се причини смъртта му – неговата и по думите на политика – и на неговите деца. Кандидат-кметът на Златица Пламен Господинов тъкмо се канил да се качи в автомобила си заедно с цялото си семейство, когато колата се взривила!
„Разминахме се със смъртта само за няколко секунди”, убеден е политикът, доста уплашен от бомбата.
Взривената кола е „Сеат Ибиза”, негова лична собственост.
Обкръжението около Пламен Господинов подозира, че бомбата е заложена от хора, отлично познаващи навиците му.
Политикът често обичал вечерно време да шофира, понякога возел и семейството си.
Атентаторите му знаели тези навици, просто бомбата се задействала няколко секунди по-рано от необходимото – малко преди политикът и фамилията му да влязат в колата.
Това спасило и живота им.
Явно политическите страсти в България стават все по-нажежени и по-нажежени – и ако така се продължи, много скоро у нас ще се пролее кръв по политически причини, подозират сериозни анализатори на процесите у нас.

Източник: http://bez-cenzura.eu/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.