Тревога! България си отива, нужно е извънредно положение

Тревога! България си отива, нужно е извънредно положение В момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална, непосредствена и опасна за съществуването ни.

Тя най-общо се състои в следните факти:

България е на първо място в света (сред 250 страни) по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко. Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и други сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн. цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно. Българската нация умира.

По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Румъния, Литва, Сомалия и Свазиленд и др.

Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания. Според данните на НСИ, през 2015 г. от починалите 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. Души. Втора причина за смърт у нас раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието, умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.

Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.

По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови. Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос. България се циганизира и турцизира.

Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми.

Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.

Според Евростат, 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване. Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.

България е първа в ЕС по неграмотност, 41% от учениците ни са в някаква степен неграмотни.

Според докладите на Европейската комисия, България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, местната власт и т.н.

По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание и отчаяние, заемаме едно от първите места в Европа и в света.

Въобще, България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население (според световните класации) държава в Европа и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници и крадци на национално имущество.

А българите, според международните класации и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-отчаяните, най-простите (с най-нисък IQ) и най-нещастните хора в Европа.

Какво още трябва да се случи в България и с българите, за да видим всички, че е налице изключително голяма реална и непосредствена заплаха за съществуването на българската нация?

Тази заплаха категорично изисква въвеждането на извънредно положение, като единствено възможен начин за търсене решения и изходи от поредната Национална катастрофа.

Според мен, час по-скоро трябва да се обяви временно извънредно положение, съгласно с чл. 84 и чл. 100, ал. 5 на Конституцията.

Сотир (мнение в коментарната рубрика на mejdu-redovete.com по данни на академик Петър Иванов)

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.