Тръмп: И други страни ще изберат независимостта

Тръмп
Тръмп: И други страни ще изберат независимостта

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия, Доналд Тръмп е уверен, че други страни от ЕС ще последват примера на Великобритания, заради мигрантската вълна към Европа

“Чувствах, че те ще изберат независимостта, защото хората заливат страната им, и не знаят откъде са, и им писна! И ще видите, че други страни от ЕС ще последват (Великобритания), тъй като те са принудени да приемат хора, а сега това се превръща в бедствие. Ще видите”, каза Тръмп на среща със свои поддръжници във Вирджиния.

Той не пропусна възможността да “бодне” германския канцлер Ангела Меркел за миграционната политика на Берлин. “Ангела, какво стана? Какво се случи, Атгела? Погледнете реалността в Германия”, каза Тръмп.

Вашингтон / САЩ
Източник: svetoven.pogled.info

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.