Ужас в Москва! Пететажна сграда се срути (ВИДЕО)

Ужас в Москва! Пететажна сграда се срути (ВИДЕО)

В югоизточната част на Москва се е срутила пететажна сграда.

На мястото на инцидента работят спасители на министерството на извънредните ситуации. Към момента информация за загинали не се съобщава.

Очевидец на срутването на пететажната сграда в Москва разказа в интервю за „Звезда” за случилото се. В момента, когато се е разиграл инцидентът, той се е намирал на бизнессреща.

„Беше като земен трус. Излязохме на улицата и видяхме, че от вътрешната страна на сградата се е срутила пететажна постройка. Затрупала беше между шест и седем коли, сигурно са затрупани и хора”, съобщи очевидецът.
По думите му, в сградата след срутването токът е спрял.

В мрежата вече са разпространени кадри от срутването на пететажната сграда в руската столица. На тях се вижда как спасителите издирват пострадали под бетонните развалини.

По последни данни инцидентът е започнал със срутването на асансьорна шахта в пететажната неексплоатирана сграда. Според предварителната версия, причината е скъсване на тръба за вода, разположена в стена на сградата.

По разказите на очевидци, възможно е да има пострадали под развалините на сградата.
Източник: blitz.bg/


Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.