Утре Борисов това, което е казал на доц. Мангъров може да го каже и на Путин, и на Тръмп

БОЙКО БОРИСОВ ЛЕГНА НА НАУКАТА

В култово интервю тази сутрин доц. Атанас Мангъров сподели за своите срещи с ГМР.

Безспорно е, че след тях Борисов доста смени тона относно епидемията. Явно – о, чудо на чудесета – се е вслушал в здравия разум. Или пък е осъзнал, че генерал Годжи му носи само негативи.

Доцентът си сподели и отношението на Борисов към него. След като говорили дългоо, ГМР го пожелал и му казал, че „ако съм жена, щях да ти пусна“. Доживяхме! Не сме задръстени патриархални консерватори! Ей, премиерът ни е истински, доказан джендър! Урааааа!

В началото за Симитли се усъмнихме, въпреки откровенията на един бизнесмен. Но пък логиката е, че синът на ощастливилия Борисов кмет, след това става депутат. Не искам да мисля колко от депутатите и министрите са избрани по този нетрадиционен начин, използван предимно при избора на лични секретарки.

И отново си задавам въпроса – къде е дъното на блатото и на простотията?!? Утре Борисов това може да го каже и на Путин, и на Тръмп, и на английската кралица дори /ако допуснем, разбира се, кралицата да я убедят въпреки здравия й разум, да се срещне с това банкянско чудо/.

Ех, Бойко, ако беше жена……щеше да си на магистралата. За съжаление си премиер. Но мястото ти пак е там.

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

БОЙКО БОРИСОВ ЛЕГНА НА НАУКАТАВ култово интервю тази сутрин доц. Атанас Мангъров сподели за своите срещи с ГМР….

Публикувахте от Ние сме Шести септември – страница на Елена Гунчева в Четвъртък, 21 май 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.