Хотел „Елена“ в град Банско


Хотел „Елена“ в град Банско – уют в подножието на планината! Семеен хотел „Елена“ ***

в Банско разполага с леглова база от 45 места. Ако търсите място, където да се откъснете от натовареното ежедневие и да се отдадете на спокойствие, уют и релакс, то хотел „Елена“,
Банско е точно вашето място.

Тризвезден хотел, намиращ се в полите на Пирин. Разполага с 5 двойни стаи, 5 тройни стаи, 2 суита и 4 апартамента както и приветлива механа, китен двор с барбекю на Ваше разположение.

Хотелът предлага уют и комфорт. Кухнята е европейска.

Камината в механата предлага невероятно преживяване.

 

Хигиенната е на европейско ниво.

Кухнята предлага местни , български и европейски ястия и напитки. Хотела се намира на 150 метра от лифта. Отидете и няма да сбъркате.

 

Хотелът се намира недалеч от центъра на Банско, на тихо и спокойно място. Безспорно Банско е най-привлекателният зимен курорт у нас!

Банско се намира в подножието на Северен Пирин на 927 m надморска височина. Отдалечен е на 56 km от Благоевград, 145 km от Пловдив и 150 km от София. Близо до града започва националният парк Пирин.

През Банско протича река Глазне.
Климатът е планински и позволява задържане на снежната покривка от Декември до Април, а алпийският характер на Пирин планина обезпечава отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

Има гара на железопътната теснолинейка Септември – Добринище. Югозападно от града има минерални води.

Ако искате незабравимо преживяване, прекрасни гледки спиращи дъхът и уют придружен с кулинарни предизвикателства и много уединение това е мястото !

Именно тук е мястото където можете да си направите резервация за отдих и отмора в Хотел „Елена“ на ул. „Васил Друмев“ 3,
Новия град, Банско 087 951 5359

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.