Шокиращо разкритие! Ето кой е най-големия нарко бос в България!

1_10613

Бойко Борисов стои на върха на пирамида в разпространението на дрога у нас. Това заяви пред Нова телевизия бивш наркодилър и зависим от дрогата. Той бе категоричен, че с идването си на власт бившият премиер е започнал поредица от акции по залавяне на конкуренцията си, за да осъществи контрол върху търговията с дрога.

„Но така беше по-добре, имаше йерархия, шефове, сега всеки бачка за себе си”, коментира още той.
По думите му преди е имало монопол от „бандитчета”, които не са позволявали на всеки дилър да продава наркотици. „Сега не са те, ами са полицаите. Отиваш, снасяш си няколко процента и ти правят такъв чадър, че никой не може да те пипне. Сега те внасят наркотиците, те ги прекарват, съхраняват и разпределят, защото са непроследими”, разказва мъж, пожелал лицето му да не се снима с камера.

А че Борисов стои зад каналите за дрога, които минават през страната ни за Западна Европа, се носят слухове отдавна. Според лица от ъндърграунда Христофорос Аманатидис – Таки избягал от страната ни през 2008 година, тъй като бил предупреден от високо ниво, че Бойко Борисов най-вероятно ще спечели парламентарните избори и ако не се покрие, за него ще последва арест.

По време на управлението на Борисов бе задържан и Евелин Банев – Брендо, който е сочен за ключова фигура в търговията с дрога в международен план. Последният бе осъден на 20 години затвор в Италия, а в момента северната ни съседка Румъния също му готви обвинение за трафик на хероин.

Източник: http://bradva.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.