ШОК! Бивш футболист на ЦСКА в разбилия се самолет (СНИМКИ)

ШОК! Бивш футболист на ЦСКА в разбилия се самолет (СНИМКИ) Бившият футболист на ЦСКА Фелипе Машадо е сред футболистите на Чапекоензе, които се разбиха със самолет при подхода си към летището в колумбийския град Меделин.

Играчите са пътували за първия си мач срещу местния Атлетико (Меделин) във финала на турнира за Купата на Южна Америка тази сряда.

На борда е имало общо 72 пасажери, а местните медии съобщават за шестима намерени оцелели. По информация на испанската агенция EFE оцелелите са над 10 души. Все още няма яснота дали сред спасените има футболисти. Акцията продължава. Пасажерите са затрупани под останките на самолета, а още коли на спасителните служби са на път към мястото на катастрофата.

32-годишният Фелипе Машадо носи екипа на ЦСКА от 2007 до 2009 година. Той стана шампион на България с “червените” и спечели Суперкупата на страната. Бразилецът вкара единственото попадение за “армейците” при успеха над Левски с 1:0 на 2 декември 2007 година.
Източник: blitz.bg


Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.